Stolnjaci

Stolnjaci Duni izrađeni su od materijala vrhunskog kvaliteta. Duni stolnjake možete koristiti više puta ili jednokratno, dok štite stolove predstavljaju nezaboravni deo dobre atmosfere za stolom.

Bilo da je reč o otvorenom ili zatvorenom prostoru, da li su prilike formalne ili neformalne, Duni ponuda stolnjaka i nadstolnjaka zadovoljava sve potrebe i svačiji džep. Nudimo sofisticirane platnene stoljnjake za banket stolove, nadstolnjake i podmetače lake za korišćenje u tête-à-têtes prilikama.
Koristeći naše, po ceni pristupačne stolnjake možete biti sigurni da će vaši stolovi biti zaštićeni, osoblje manje užurbano, a vaši gosti će uživati u veseloj atmosferi.

Stolnjaci za svaku priliku

Bilo da je reč o elegantnoj večeri ili nedeljnom ručku, svakom restoranu potrebni su kvalitetni materijali za dekoracije stolova. Zato Duni koristi niz različitih materijala sa različitim svojstvima.

Dekoracija stolova

Duni je svetski poznat brend na tržištu dekoracije stolova i opremanja ugostiteljskih objekata. Duni proizvodi su kreirani radi oplemenjavanja prostora i atmosfere u restoranima. Jedan od glavnih faktora u poslovanju restorana leži u kvalitetu posluženja, dekoracije stola i celokupne atmosfere koja vlada u restoranu. Duni asortiman stolnjaka i nadstolnjaka doprinosi celokupnom užitku, i zajedno sa hranom čini jedinstveno iskustvo.

Izborom odgovarajuće dekoracije stola, restoranu, kafiću ili vašem domu dajete vaš lični pečat, estetski identitet koji će vas učiniti prepoznatljivim.

Stolnjaci i nadstolnjaci Dunicel

Dunicel stolnjaci izrađeni su od papirnog materijala koji ima najgušće tkanje. Njegov patentirani proces proizvodnje čini ga teškim, ali mekanim poput platna, te je idealan za stolnjake. Široka paleta Dunicel proizvoda uključuje rolne, stolnjake, nadstolnjake, tête-à-têtes, i podmetače.

stolnjaci-duni-1

Dunicel uni colour – Banket stolnjaci

stolnjaci-duni-2

Dunicel design – Banket stolnjaci

nadstolnjaci-3

nadstolnjaci-1

nadstolnjaci-2

Dunisilk

Dunisilk stolnjaci od teškog materijala, padaju poput draperije, čvrstog, vodootpornog tkanja, mogu se više puta koristiti, bilo da je reč o otvorenim ili zatvorenim prostorima.

stolnjaci-duni-3

Dunisilk Banquet uni colour

stolnjaci-duni-4

Dunisilk Banquet Zala

Na ovoj stranici se nalazi samo deo ponude Duni stolnjaka i nadstolnjaka, ceo asortiman Duni proizvoda možete pronaći u katalozima. Za više informacija možete nas kontaktirati i putem telefona +381 11 33 21 998.

Duni Katalozi