Plastične čaše

Duni nudi širok asortiman PVC čaša različitih veličina i namena. Ukoliko vaši gosti žele čašu šampanjca ili šoljicu kafe, u našoj ponudi plastičnih čaša i šoljica pronaćićete praktično i estetski dopadljivo rešenje.

Gosti restorana, kafića ili na proslavama primećuju različite stvari, i uvek obrate pažnju na čaše i šoljice iz kojih piju. Stoga je važno da koristite plastične čaše koje odišu kvalitetom i profesionalnošću, i ispunjavaju najviše standarde. Upravo je to bio razlog zbog kog su napravljene naše PVC čaše i šolje za tople napitke.

Duni u svojoj ponudi ima: PVC šolje za kafu i druge tople napitke, plastične čaše za sokove i pivo, PVC čaše za šampanjac, viski i druga alkoholna pića, kao i program PVC čaša za voćne jogurte, frapee, jogurt sa muslijem i sl.

Duni program PVC čaša je odličan izbor za sve proslave rođendana, krštenja i ostala slavlja.

PVC čaše za desert

Sitni detalji mogu da naprave ogromnu razliku kada želite da impresionirate goste. Na primer, ukoliko poslužite desert u plastičnoj vinskoj čaši može delovati veoma elegantno, a ujedno i uštedeti vreme koje bi osoblje utrošilo na čišćenje.

PVC čaše i ambalaža

plasticne case za sampanjac

Premium plastične čaše za alkoholna pića

plastične čaše za desert

Višenamenske PVC čaše i ambalaža za deserte

pvc case sok

Plastične čaše sa slamčicama za sokove i pivo

pvc case cedjeno voce, vocni jogurt

PVC čaše za voćne jogurte, frape, šejkove, sokove

pvc case za kafu

Plastične čaše za kafu i druge tople napitke

Na ovoj stranici se nalazi samo deo ponude Duni PVC čaša, ceo asortiman Duni proizvoda možete pronaći u katalozima. Za više informacija možete nas kontaktirati i putem telefona +381 11 33 21 998.

Duni Katalozi