Oprema za ketering

Duni oprema za ketering predstavlja najbolju kombinaciju kvaliteta, stila, efikasnosti i cene. Duni ketering program pruža vam mogućnost da gostima i klijentima isporučite hranu koja je sačuvala sva svojstva. Koristeći Duni opremu za ketering vrhunskog kvaliteta, možete biti sigurni da će vaši klijenti uživati u hrani koju za njih spremate. Budući da je oprema za ketering dizajnirana da bude praktična, vaši gosti i klijenti će u potpunosti uživati u posluženju.

Duni opremu za ketering koriste renomirane ketering kuće i restorani u celoj Evropi.

Duni proizvodi osmišljeni su da spoje kvalitet, vrhunski dizajn, jednostavnost upotrebe i cenu u jednom proizvodu. Ponuda opreme za ketering brenda Duni obuhvata: posude za ketering, tanjire, poslužavnike, čaše, pribor za ručavanje, itd.

Tanjiri i pribor za ručavanje

Naši visokokvalitetni tanjiri i pribor za ručavanje mogu se bez napora kombinovati pri dekorisanju stola. Dostupni su u mnogo različitih stilova i veličina, i pružaju sve što je potrebno za uživanje sa stilom.

Hrana je srce svakog obroka, zato treba da bude poslužena na što prijemčiviji, a profesionalan način. Upravo je to razlog zbog čega Duni u ponudi ima širok izbor elegantnih plastičnih i papirnih tanjira, interesantnih kutija i činija, poslužavnika, ukrasnih podmetača za torte, koji poboljšavaju izgled vaše hrane, i sa kojima je lako raditi.

Šta god da poslužite na tanjiru ostaviće upečatljiv utisak na vaše goste i pozitivno uticati na vaš posao.

Duni Amuse Bouche program

Kada je reč o keteringu, priprema i prezentacija hrane podjednako su važni, i zato smo razvili Duni Amuse Bouche program. Dostupan je u 21 veličini i odgovara svim potrebama, olakšava upotrebu, zadovoljava standarde čistoće I naglašava lepotu vaših kulinarskih kreacija.

Duni Amuse Bouche program je otmen, lagan za rukovanje i isplativ. Kao deo jedinstvenog programa, vrlo je efikasan i troškove drži pod kontrolom. Zahvaljujući maloj veličini porcija, lako je napraviti pravu računicu kada je u pitanju količina hrane potrebne za svakog gosta i precizno utvrditi troškove organizovanja događaja.

Posude, tanjiri, pribor za ketering

Duni u ponudi ima širok izbor elegantnih plastičnih i papirnih tanjira, kutija, činija, poslužavnika… Proizvodi su dostupni u više različitih stilova i veličina, i pružaju sve što je potrebno za uživanje u obroku sa stilom.

oprema za ketering

Duni Octaview posude – za hladna jela i predjela

posude, tanjiri za ketering

Duni Octaview posude – za topla jela

Amuse Bouche – set za predjelo

Male porcije savršenstva – Duni Amuse Bouche je linija malih posuda, činija i pribora specijalno namenjenih za predjelo.

ketering oprema Duni

Duni amuse bush

Duni Amuse Bouche

termo kutije za transport hrane

Duni termo kutije
Idealne za siguran i lak transport hrane

ketering oprema beograd

Aluminijumske posude

Plastični pribor za jelo

Plastične kašike, viljuške i noževi dostupni su u više različitih boja, stilova i veličina.

ketering posudje

Eco, Libra, Victoria – pribor za ručavanje

plastični pribor za jelo

Flair, BBQ, Grand-Petit – pribor za ručavanje

plastične viljuske, nozevi, kasike

ECO pribor za ručavanje – higijensko pakovanje

Duni Katalozi