Ukrasne sveće

Uz pomoć naših sveća vrhunskog kvaliteta naparvite u vašem hotelu, restoranu ili baru atmosferu za dobre zalogaje.

Duni sveće i pribor za sveće predstavljaju najlakši i najjeftiniji alat za kreiranje dobre atmosfere. Iz širokog asortima sveća koji je u ponudi odlučite se za pravi oblik, bilo da su u pitanju valjkaste sveće, kockaste sveće, salonske sveće, dekorativne sveće, sveće u čaši, tealight sveće i mnoge druge.

Za ekstra fleksibilnost predlažemo Switch & Shine sveće, ili probajte LED sveće iz našeg asortimana, koje možete iznova puniti.

Duni sveće i svećnjaci

Duni sveće i svećnjaci izrađuju se od najkvalitetnijih materijala. Prilikom izrade sveća koristimo sledeće materijale:

· Parafin – Čist ili pomešan sa drugim materijalima. Dobija se iz fosilnih goriva i doprinosi dužem trajanju sveća.

· Stearin – Koristi se čist i pri gorenju emituje manje ugljen-dioksida. Gori brže od parafina, te iziskuje duži fitilj.

· Biljna ulja – U Dunijevim svećama nalaze se tragovi palminog, suncokretovog, kao i tragovi ulja od uljane repice.

Ukrasne sveće Duni

Duni sveće ispunjavaju RAL standard, koji predstavlja oznaku za kvalitet, koju dodeljuje Evropska asocijacija za određivanje kvaliteta sveća.

ukrasne svece

Duni Antique – Salonske sveće

Mat nijanse, baršunste na dodir. U ponudi je široka paleta boja, od uobičajenih, klasičnih, pa do onih atraktivnih. Vreme gorenja ovih sveća je do 50 sati.

svece duni

Duni Pillar – Valjkaste sveće

Dostupne u raznim bojama i idealne za svakodnevnu upotrebu. Ove sveće se proizvode u različitim dimenzijama i dostupne su u različitim bojama.

svecnjaci-thea

Držači sveća – svećnjaci

Držači za sveće namenjeni su dekorisanju eksterijera vašeg restorana, kafića ili doma.

svece u čaši

Sveće u čaši

Sveće u staklenoj posudi (čaši) dostupne su u širokom spektru boja. Čaše su izrađene od vatrostalnog stakla, kao garant za bezbedno sagorevanje sveće.

Na ovoj stranici se nalazi samo deo ponude Duni sveća, svećnjaka i držača za sveće. Ceo asortiman Duni proizvoda možete pronaći u katalozima. Za više informacija možete nas kontaktirati i putem telefona +381 11 33 21 998.

Duni Katalozi