Duni salvete

Salvete su prva stvar koju gosti primete, pravi izbor salveta je ključ kada je reč o imidžu restorana. Dunijeva sveobuhvatna kolekcija nudi široki izbor inovativnih materijala i dezena prilagođenih za svaku priliku.

U programu brenda Duni možete pronaći sve vrste salveta: 24×24, 30×30, 33×33, 40×40, 48×48; jednoslojne, dvoslojne, troslojne, četvoroslojne; ukrasne salvete u rolni, kao i posebne vrste ekskluzivnih salveta svojstvenih samo Duni-u.

Visoko kvalitetne, za jednokratnu upotrebu, salvete su pametno rešenje kada je u pitanju odnos između troškova izrade i postizanja profesionalnog efekata. Na primer, salvete iz asortimana Dunilin i Duni Elegance, stvaraju pod prstima osećaj punoće i mekoće tkanine, i prijemčivije su za rad u odnosu na platna. Veliki izbor papirnih salveta podržava najnovije trendove u bojama i dezenima. Koje god dimenzije da odgovaraju vašim potrebama, Duni salvete su osmišljene tako da dočaraju nezaboravnu atmosferu za vaše goste.

Ukrasne salvete Duni

Duni salvete su namenjene za svačiji ukus, sto i priliku, bilo da su jednobojne ili šarene, od papira ili imaju karakteristike tekstila. Duni program papirnih salveta raspolaže širokom paletom boja i dezena, dok su Dunilin i Duni Elegance Lily izrađene od unikatnih materijala koji imaju karakteristike tekstila, težinu i mekoću, bez potrebe za pranjem i peglanjem.

Duni salvete su osmišljene tako da prate sezone i trendove, mogu se koristiti samostalno, ili kao sastavni deo dekoracije stola. Sa Duni salvetama lako je pronaći pravi ton i od svakog obroka napraviti jedno novo iskustvo.

Bez obzira da li pripremate svoj restoran za elegantnu večeru, ili je u pitanju nedeljni ručak, potrebni su vam kvalitetni materijali. Zato Duni bira i koristi inovativne i kvalitetne materijale različitih svojstava.

Savijanje salveta

Jednostavan džep ili umetničko delo? Salveta je ogledalo atmosfere vašeg restorana. Uz pomoć video klipova, u par poteza lako ćete napraviti željeni oblik.

Više video upustava možete pronaći ovde.

Duni Elegance salvete

Naš revolucionarni materijal, sa karakteristikama tekstila, koji stvara osećaj težine i mekoće, sa elegantnim radom, vrhunske teksture i prelepim sjajem poput najfinijeg platna.

duni salvete

Duni Elegance salvete:
48×48 cm i 40×40 cm

salvete duni elegance

Duni Elegance salvete
48×48 cm i 40×40 cm

Dunilin salvete

Idealne za sklapanje, napravljene od specijalnog materijala nalik tekstilu, meke na dodir, karakteriše ih velika moć upijanja tečnosti.

duni salvete dunlin

Duni Dunilin salvete
40×40 cm

duni dunlin
Duni Dunilin salvete
40×40

Papirne salvete (Tissue)

Dunijeve papirne salvete izgrađene su od najčistijih, recikliranih vlakana, bez hlora, štampane u bojama koje su u skladu sa Zakonom o bezbednosti hrane.

papirne salvete

Duni papirne salvete – unicolour
24×24 cm

Obojene ekološki razgradivim bojama
Boje mogu stimulisati naše raspoloženje. One mogu delovati osvežavajuće, prefinjeno, prijatno, opuštajuće, a istovremeno mogu dati posebnu notu pri dekoraciji stola.

salvete od papira

Duni papirne salvete – design
33×33 cm

Na ovoj stranici se nalazi samo deo ponude Duni salveta, ceo asortiman Duni proizvoda možete pronaći u katalozima. Za više informacija možete nas kontaktirati i putem telefona +381 11 33 21 998.

Duni Katalozi